Designmöbler och vanliga möbler

Designmöbler, är det något för dig?

Tycker du det är viktigt att din fåtölj ska komma från ett känt designermärke, eller tycker du bara att det är viktigt att den är skön? Om du håller med det ovanstående alternativet kan vi förstå dig att du gärna lägger lite extra pengar för en designmöbel. Vi tycker att det är viktigt att det är snygg och skön, om det är en möbel man kan sitta eller ligga i. Här på produktsmart.se har vi en viss möbelbutik som vi gillar lite extra mycket som är full med designmöbler och som dessutom håller måttet. Det är snyggt, stilrent, bra utvalt sortiment och deras möbler följer trenden och passar många olika personligheter. Det är inga mindre än Posh Living som har sin butik i Mood Gallerian som ligger mitt i centrala Stockholm. Där tycker vi att allt ifrån deras små detaljer på middagsbordet håller samma eleganta klass som deras soffor, sängar och fåtöljer.

Det vi tycker är extra roligt med designmöbler är att dem väldigt sällan sjunker i pris. Givetvis kan en känd soffa gå ner i pris om den har blivit nersliten och inte tagits väl hand om. Som tur så händer inte det speciellt ofta. Utan det vi menar med att dem väldigt sällan sjunker i pris är att köper du en dyr designmöbel, kommer du i flesta fall kunna sälja den dyrt också eftersom den håller eller ökar i sitt värde ju äldre den blir. Den kommer till slut kunna bli antik, eller original av ett märke om de slutar sin produktion eller byter ut sin produkt.

…eller är du mer för vanliga möbler?

Vilket vi är helt förstående med. Är du halvt intresserad i möbler och produkter generellt och inte så insatt i den världen förstår vi att du inte är så sugen på att lägga extra pengar på något du inte finner intresse vid heller. Då vill vi gärna ge dig tips till vart du kan hitta bra, snygga, enkla och smarta möbler till ett billigare pris. Först och främst har vi Ikea vilket jag tror du inte har missat. Som vi alltid säger, det finns en anledning till varför Ikea aldrig minskar utan alltid ökar. Trots att dem nästan varje år lyckas ta fram snyggare möbler till billigare pris så håller dem alltid måtten. Givetvis får man vad man betalar för, det vill säga att kvalitén på deras möbler kanske inte alltid är den bästa. Det håller givetvis några år och så länge man är sparsam med dem är det oftast inget problem. Med vår egen erfarenhet så hinner man oftast tröttna på möbeln och hinner slänga ut den av den anledningen innan den de facto går sönder.

Sedan har vi även en annan möbelkedja som har vuxit till sig lite på senaste tiden. Dem kan ha ännu billigare pris på sina varor och där med vara lite ”plastiga” om man jämför med dyrare märken, men dem finns ju med på vår lista av en anledning, och det är Jysk. Starkt tips!